vineri, 21 octombrie 2016

Unde gasesti cele mai ieftine bilete de avion?

Companiile aeriene prezente pe piata din Romania propun oferte foarte atractive catre destinatii din toata lumea, astfel ca tot mai multe persoane se intreaba unde gasesti cele mai ieftine bilete de avion pentru a avea parte de o vacanta de neuitat. Toamna este sezonul city break-urilor in care numerosi calatori ajung sa viziteze cele mai atractive orase ale Europei, de la Roma, Milano, Barcelona, Atena la Madrid, Munchen sau Lisabona.
Solutia potrivita
Spre deosebire de anii trecuti, nu mai este nevoie sa vanam cele mai mici tarife si sa facem rezervarea cu cateva luni inainte, intrucat totul este mult mai comod cu ajutorul site-urilor de specialitate precum Aerotravel. Acesta scaneaza toate zborurile disponibile pentru data stabilita si prezinta cele mai bune oferte. Insa cei care au de castigat cel mai mult sunt calatorii flexibili, care sunt dispusi oricand sa incerce destinatii noi, intrucat se pot gasi oferte foarte bune.
Preturi mici
Asadar, pentru un weekend petrecut in Paris, turistii pot plati chiar si 100 de euro pentru zbor si cazare, suma alaturi de care nu mai trebuie decat bani de cheltuiala. Destinatiile sunt foarte variate, iar competitia este tot mai stransa intre companiile care opereaza in tara, si mai mult, cele mai importante orase ale Romaniei sunt strans legate intre ele prin curse directe.
Confort

Cu alte cuvinte, este mult mai comod sa calatoresti astazi de la Bucuresti la Timisoara cand pretul unui zbor dus intors nu depaseste 50 de euro, in timp ce Moldova este reprezentata de aeroporturile de la Bacau si Iasi de unde se poate ajunge in orice colt al tarii, dar si in strainatate. Astfel, cei care se intreaba unde gasesti cele mai ieftine bilete de avion pot apela la Aerotravel pentru a se putea bucura de oferte atractive si vacante de neuitat la preturi foarte accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu