vineri, 6 mai 2016

Regim hotelier BrasovIn cazul unei familii care are un copil mic, planurile de calatorie se schimba drastic, intrucat nu mai sunt suficiente hotelurile ieftine cu spatii mici, deoarece este necesara o suprafata superioara, insa apartamentele din hoteluri sunt foarte costisitoare, la fel si rezervarea a doua camere. In schimb, o solutie la aceasta problema o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Orasul de sub Tampa este unul dintre cele mai vizitate din intreaga tara, astfel ca regimul hotelier in Brasov este disponibil oricand, indiferent de sezon. Un apartament este cu siguranta disponibil la cel putin acelasi pret cu o camera de hotel, insa suprafata este de cel putin doua sau trei ori mai mare, iar pe  masura ce creste durata sederii, pretul scade, acesta putand fi negociat.

Avantajele regimului hotelier – Descoperirea delicateselor locale

Indiferent de orasul in care calatoriti, fiecare propune o mancare traditionala, in functie de zona tarii, insa descoperirea delicateselor la restaurant este foarte costisitoare si adesea, inaccesibila. In schimb, in cazul apartamentelor inchiriate, acestea dispun de propria bucatarie, astfel ca oricand se pot achizitiona produsele necesare pentru a gati o reteta traditionala.

Accesibilitate

Cu toate acestea, oricand se poate servi un pranz in Brasov la preturi accesibile, chiar si la restaurante faimoase. Cu un apartament situat in orice zona se doreste, restaurantele pot fi vizitate la orice ora, in special atunci cand nu sunt aglomerate sau chiar cand sunt propuse oferte de tip happy hour. In schimb, in cazul cazarii la un hotel, costurile ar fi mult mai ridicate, astfel ca de multe ori nu mai raman fonduri si pentru a lua pranzul in oras.

Cumpara ca un localnic

Atunci cand mergi sa achizitionezi produsele pentru cina, te amesteci cu localnicii, iar pietele locale sunt un loc comun pentru societate, astfel ca aceasta reprezinta o ocazie perfecta pentru a descoperi prioritatile culinare ale zonei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu