joi, 14 iulie 2016

Colantari autoturisme

Exista mai multe metode prin care soferii sa isi personalizeze propriile autoturisme, pentru ca acestea sa devina unice si sa se remarce pe strazile oraselor. Cu siguranta ca fiecare persoana tine foarte mult la propria masina, iar din acest motiv, atunci cand isi doresc sa le personalizeze, opteaza pentru cele mai calitative materiale. Din pacate insa, drumurile pline de gropi, mizeria de pe strazi, praful si pietrecele de pe sosele sunt un inamic pentru pastrarea in bune conditii ale unui autoturism, dar si a vopselei acestuia.
In schimb, o solutie pentru pastrarea imaculata a aspectului masinii este sa se opteze pentru serviciul de colantari autoturisme. Pe aceasta cale nu mai este nevoie de apelarea la vopsitorii, care sunt foarte costisitoare, iar serviciile nu sunt intotdeauna de calitate. Colantarea integrala a unei masini de clasa medie este in jur de 1.000 de lei, in timp ce vopsirea acestuia este de cel putin 4 ori mai scumpa. Astfel, nu este de mirare de ce tot mai multi soferi tind sa opteze pentru aceasta varianta.
Avantajele colantarii
Lista avantajelor este una foarte lunga atunci cand vine vorba de colantari autoturisme. Pe langa costurile reduse, intreaga procedura se efectueaza in scurt timp, fiind nevoie doar de cateva ore. De asemenea, sunt disponibile o multime de tipuri de autocolant, din care clientii pot alege pentru a-si indeplini pretentiile estetice.

Cu toate ca situatiile neplacute precum zgaraieturile din parcari nu pot fi evitate, acestea sunt mult mai usor de remediat datorita autocolantului, intrucat este suficienta inlocuirea foliei aferente elementului lovit, procedura efectuata in scurt timp si foarte ieftina. Colantarea autoturismelor este o solutie potrivita si pentru flotele de masini ale firmelor, deoarece acestea pot fi „insemnate” cu logoul companiilor pentru a putea fi mai vizibile in trafic, aceasta fiind ca o campanie de publicitate foarte accesibila.